Nu har jag testat färdigt Bemer-madrassen Det var ingen riktig sensation för mej men kanske man ska prova mer än 3 gånger. Jag vill därför inte döma ut produkten helt.
Hittar dock ovanligt lite info på nätet för att vara en så pass sensationell produkt(?) Lite märkligt tycker jag. Om den botar diverse sjukdomar och kroppsliga besvär borde det skrivits mera om detta.

Jag vill ha mer övertygande bevis, fakta och information.
Det kanske kommer mer? Jag har inte släppt det helt så om det dyker upp mera så kommer jag att skriva om det.

Däremot vet jag en sak som fungerar och ökar må bra faktorn i kroppen.
Infrabastun! Finns i flera storlekar med plats för en, två eller flera.
Man värms upp av ett skönt rött ljus utan att det känns för bastuvarmt. Jag har själv svårt att vistas i en vanlig bastu men infra är inget problem. Värme och ljuset minskar värk, stimulerar och gör gott. Dessutom ger infraljuset en positiv verkan på huden som blir märkbart fräschare. Bra när man börjat se tecken på att man inte blir yngre med åren 😉
Infrabastun rekommenderas, varmt!!

Läs mer om Infrabastu här infrabastu

Det sägs även att Bemer ska motverka och t.o.m ta bort cancer. Samma sak här, varför hör eller läser man inget om det?? Jag vet att kostomläggning kan motverka cancer och minska samt även får bort tumörerna. Socker och kolhydrater är cancercellernas näring. De som svält ut sin cancer har i flera fall lyckats få bukt med den. Inget som har spridits så mycket det heller men söker man på Internet så finner man en del fakta. Idag ger man näringsdrycker med omkring 25-30% socker till cancerpatienter. Samtidigt som strålning och kemoterapi. Märkligt att man både göder och bekämpar cancern samtidigt.

Läs mera här: Forskning o Framsteg

 

 

20131001-212539.jpg

Annons