I vår ”sockerfria familj” försöker vi hitta alternativ som gillas av alla och det hittills bästa lördagsgodiset är popcorn poppade i kokosfett, extra Virgin (129:-) med smak.
Det tål värmen bättre än annat fett och man anar en liten liten touch av kokos. Precis lagom, den stör inte ens den som inte gillar kokos. Vi beställer på Internet, till bra pris. Både med och utan smak (Biofood 49:-) av kokos och båda ekologiska naturligtvis 🙂

Popcorn innehåller antioxidanter och fibrer. 100g innehåller ca 55g kolhydrater men betänk att det är en stor mängd så några nävar popcorn varje helg påverkar inte vikten. Man får ca 1,8 liter popcorn av 1 dl majscorn.
(En påse Estrella popcorn väger 65g)

Läs om popcorn och antioxidanter

Kokosfett på Internet hittar man här. Shopping4net

20120303-211212.jpg