Det kommer många böcker nu om att äta bättre mat, grunden till att må bättre. Här presenteras en bok skriven av John Opsahl, Livsstilscoach (oj vilken titel!) och Nordens ledande expert på supermat sägs det.
I boken finns 120 inspirerande recept.
Nedanstående text är kopierad från Life hemsida.

Visste du att supermat är den snabbaste och enklaste vägen till sunda matvanor? Med supermat som en del av din kost kan du få mer ork, ny energi och bättre hälsa. John Opsahl, Nordens mest erfarna expert på supermat, visar dig hur du enkelt kan äta dig friskare!

Boken introducerar över 70 olika typer av supermat, tillsammans med detaljerade beskrivningar av vad de verksamma ämnena gör för din kropp. 120 inspirerande recept visar hur du lätt kan inkludera supermat i matlagningen för hela familjen.

Supermat är mat från hela världen som innehåller stora mängder naturliga substanser och ren, högkoncentrerad näring. Supermat gör det lätt för dig att äta nyttigt. Kroppen renas, huden får fräsch lyster, din biologiska ålder minskar och maten ger dig ny energi och vitalitet. Ekologi, en hållbar utveckling och rättvisa produktionsförhållanden är också viktiga inslag i detta matkoncept.

Boken «Supermat» ger dig möjlighet att ta makten över din hälsa och påverka kroppen positivt genom det som du äter. Det har aldrig varit viktigare att äta rent och näringsrikt – och den här boken gör det lätt att börja!

Möt mannen bakom supermatvågen i Norden
John Opsahl är Nordens ledande expert på supermat och konsten att leva med helhetshälsa. Han har en unik bakgrund genom att han har ätit supermat och levt enligt holistiska principer ända sedan barndomen. Genom sin internationella verksamhet som livscoach och terapeut hjälper han människor att ta livet och sin hälsa i egna händer. Han har lång erfarenhet som kostexpert och produktutvecklare inom supermat och kosttillskott. John är känd för att kombinera medicinska och holistiska traditioner med modern vetenskap och metodik.

«Supermat är enkelt. Genom naturens bästa födoämnen får du i dig stora mängder naturliga näringsämnen, som effektivt gör kroppen kapabel att läka sig själv. I den här boken får du nycklar till hur du kan använda supermat för att lyfta din hälsa till en helt ny nivå.»
John Opsahl

Köp boken på Bokus.com

20140225-094950.jpg