Nu går vi in i den mörka årstiden och efter den solfattiga sommaren som var är väl de flesta av oss ganska bleka å grådaskiga i ansiktet. Men med lite trix kan man ju i alla fall se lite ”färggladare” ut.
Att dricka morotsjuice varje dag ger fina vitaminer och lite färg på kroppen. Ett glas varje morgon blandas med 1/2tsk olivolja, fint för huden!
På Apoteket finns Aco’s ”Sun kissed Face cream”. Den ger en lagom färg och används en till två gånger i veckan.
Man börjar med att skrubba huden med en våt frottéhandduk för att få bort döda hudceller så krämen ska ta jämnt och det inte blir en fläckig ”solbränna”. Smörj även nacke och hals samt en bit ner över bröstet så inte skillnaden blir för stor mellan ansikte å urringning. Tvätta händerna efteråt.
Det finns även bodylotion i samma märke som ger lite färg.

Lite färg gör att man ser piggare ut 🙂

Man kan även köpa krämen i Apotekets webbshop. Länk: Apoteket i webben

20121111-111836.jpg