Nilla's Kitchen

bönpasta svarta bönor, vitlök, broccoli, olivolja, glutenfritt, vegan

Är det någon som älskar eller har saknat smakkombinationen pasta-vitlök-olivolja-salt? Det är verkligen den enklaste av rätter och trots det en italiensk klassiker eftersom att det är svårslaget gott. Dagens lunch framkallade minnen av den typen av smaksensationer, men med bönpasta. Jag blev jag kär i direkt i den här bönspaghettin gjord på svarta bönor och jag mår riktigt, riktigt bra i magen efter att jag har ätit den. Jag gjorde en enkel och smakrik lunch med bönpasta, broccoli, vitlök, olivolja och salt. Lyxigt!

Bönpasta skrev jag om för ett par dagar sedan och det är en proteinrik glutenfri pasta med lågt GI. Det märke som jag har provat; a la eco är ekologiskt och även risentas bönpasta är också den ekologiskt producerad. A la eco har varianter gjorda på både sojabönor och svarta bönor medan Risentas är gjorda på sojabönor.

Bönpastan har inga andra ingredienser än bönor vilket betyder att…

Visa originalinlägg 123 fler ord