Man säger att om du äter en allsidig kost så behövs inga kosttillskott. Det var sant, för 100 år sedan.
Idag är jorden så urlakad att mineralerna inte når växterna. Grönsaker snabbodlas och konstgödslas varför vitamininnehållet har sänkts betydligt.
Sanningen är tyvärr idag att den som inte tar kosttillskott får så småningom symptom av olika brister. Sjukdom uppstår och livskvalitén försämras .
Samma fenomen ser vi på hundar och katter. Inte lika ofta på de katter som tillbringar mycket tid utomhus och fångar sin egen mat dagligen. De får i sej det de behöver av näring och det lilla vi ger katten blir oftast inte så skadligt.
Innekatter lever mer farligt då de matas med foder som mest innehåller växtprotein vilket inte är rätt mat till katten som ju är köttätare och detsamma gäller även hunden även om hundar kan tolerera lite grönsaker i maten. Idag innehåller katt och hundmat mestadels växtproteiner, spannmål samt mycket lite köttprotein och med de nya genmanipulerade grödorna har man sett flera fall av sterilitet och andra sjukdomar. Våra husdjur blir allt sjukare och veterinärkliniker rikare.
Titta på filmen om Pottengers katter, den är inte ny men redan då insåg man matens betydelse.

Film om Pottengers Cats

20140127-012159.jpg

20140127-012220.jpg

Vill du skapa en egen hemsida med eget domän-namn, enkelt o till mycket bra pris Klicka här

AlphaPlus hemsida

Holistik Kosttillskott

Annonser