Idag har jag testat en ”Bemer”. En madrass som sägs ska bota väldigt många besvär och sjukdomar. Lite skeptisk var jag förstås. Men faktiskt känns en aningens liten förbättring i ryggen som jag haft molande värk i under en period. Gamla besvär som blommar upp då och då. Placeboeffekt?? Vet inte riktigt men det känns att man påverkas på något sätt när man ligger på madrassen. Fortsätter utvärdera madrassen i morgon igen med fler tester. Jag behöver ju övertygas 🙂
När nu NASA har anlitat tillverkaren och byggt in det i rymddräkterna till nästa rymdfärd, sägs det?? ja då kanske det ligger något i att det kan vara bra för cirkulation i de små kärlen som är den huvudsakliga verkan för madrassen.
Återkommer när jag testat mer.
Se länkar med mer info.

Bemer madrass info och film

Vi som testat

20130930-002352.jpg

Annons