Pandemi eller..? Vi var skeptiska redan från början. Efter att ha gjort egna efterforskningar bl.a på Internet där läkare, forskare och andra var mycket tveksamma och kritiska till denna hysteri och planerade massvaccination så bestämde vi oss i vår familj att avstå. Det var för många tveksamheter kring vaccinet som f.ö inte var riktigt utprovat på människor.
Dessutom hade vår yngsta dotter precis haft en influensa vilken bedömdes som svininfluensan. Denna var precis som en vanlig influensa men med lite hosta i slutet.
Hög feber visserligen men den hölls under kontroll.Hon blev frisk efter 8 dagar. Vi började äta D vitamin då det rekommenderades av en amerikansk läkare och specialist på virus.
Det var starten till vårt D vitamin ätande (se tidigare inlägg)
Sedan dess är vi friskare och piggare än tidigare år.
I efterhand är jag mycket tacksam till att vi tog reda på mera och att vi var skeptiska till vaccineringen. Nu ser man ju flera fall av Narkolepsi hos unga som vaccinerades. En livslång sjukdom som kräver medicinering hela livet.
Jag lider med dem och deras föräldrar.

Idag finns en flera sidor lång artikel om svininfluensan i Svenska Dagbladet. Mycket intressant läsning. Vilka tjänade på vaccineringen? Slutsats: Läkemedelsföretagen.
7 miljarder Dollar.

20120214-140541.jpg
Länk till Svenska Dagbladets artikel